Recension Av Pärlringen

 
Då var det dags för ytterligare en recension från Testpanelen
De har tidigare testat en sleevs med pärlor, Pearl Ring, denna ring kunde man sätta lite högre upp på snoppen för att ge stimulans vid penetration. De gav den 3,5 av 5 möjliga

Nu ska de få testa en annan Sleeves med mindre pärlor som även kan användas som smek sleeves, alltså stimulera mannen med dessa pärlor, exempelvis på förspelet
Är detta lilla pärlband bättre eller sämre än det stora?
Vi frågar panelen….
 
Singel Tjej 40+

Eftersom jag testar som singel har jag testat pärlringen på en stav.
När den har trätts på staven har jag smörjt in den med vattenbaserat glidmedel. Staven har därefter glidit upp och ner mot klitoris och ner över blygden... får ju säga att det gav en ypperlig stimulans för mig som är lite hagalen och vill ha saker som ger myyyycket stimulans.
När lustan sedan pockade på, fördes staven in i slidmynningen. En mjukt "rivig" känsla upplevdes och ökad stimulans mot när jag använt staven utan pärlringen. Kan absolut rekommendera pärlorna även till dem som saknar partner. Även stavar kan kläs med roliga ting

Betyg 4 av 5


Singel Tjej 40-

En sleevs med mindre pärlor för sköna stunder under akten eller för roligare förspel.
Busa med manliga partnern eller använda den på sin strap.
Jag upplevde att den var enklare och lite skönare uppdaterade pärlor än Pearl Ring med större pärlor när jag lekte med strapen men upplever ändå att det är något i "vägen".
Trots de små pärlorna (3,8cm) så var de ändå inte sköna.
Använde mer glidmedel och då blev det lite skönare. Pärlbandet är rätt stram, dvs inte så stretchig men använd bara glidmedel så blir det lättare att trä på

Betyg 2 av 5


Par Man & Kvinna 30-40

Betydligt behagligare än den förra vi prövade.
Just denna skavde inte alls på snoppen & den satt på plats.  Behagligt kramade den åt!
Denna blev en klar favorit hos oss båda. Att runka med denna på en snoppen funkade, i stundens hetta kanske inte det smidigaste. Men med glid så är denna sleeve bra.

Att sätta sleeven på en stav var oerhört skönt. Gärna på den böjbara!
Retade utan obehag, vilket är positivt! Jag älskar när det kittlar såhär skönt.
Smidig att ha med sig i handväskan, tar ju liksom INGEN som helst plats. 
Har inget som helst negativt att säga om denna! 
Hur festligt vore det inte om just denna sleeve var självlysande? Eller olika färger på pärlorna? (Kommentar från Love Corner, den finns även i Silver och svart, dock inte självlysande)
Så summa av recensionen får denna en STOR 5:a av oss båda. 

Betyg 5 av 5
 
 
Par Man & Kvinna 30-40

Jag öppnade paketet innan min man kom hem så han hade ingen aning om vad som väntade.
Senare på kvällen, en bit in i förspelet så fifflade jag fram sleevsen som en överraskning, för mig var de lite svårt att få på den, men det fixade han däremot utan problem.
Och vilken kväll det blev. Testade den även ensam och det blev en lusthöjare även för mig, stimulerar så mycket på en och samma gång.
Något min man inte vet är att dom även åkt med i resväskan nu över helgen, smidiga o lätta att ta med så blir nog en lite extra härlig helg
 
Betyg 4,5 av 5

 
Par Man & Kvinna 30-40

Sleevsen upplevde vi gav lite stimulans vid slidmynning men inte så värst mycket.
Vid vissa ställningar kunde tjejen känna lite mer av leksaken men det gav tyvärr inte så mycket stimulans som vi hade hoppats på.
På förspelet på mannen så saknades handberöringen tyckte han och det skavdes lite grann trots glidmedel, när man drog upp och ned men ingenting som gjorde ont.

Betyg 2 av 5


Par Man & Kvinna 20-30

Vi gillade denna sleevs mycket bättre än den förra, den var lite klumpig. Denna var bättre i alla fall för honom. Mycket glidmedel är ett måste, sen är det bara att runka av honom med denna sleeves på.
 
Att använda den på en stav eller på mannen för stimulans vid penetration tycker jag att den större kändes mer men som stimulans för mannen vid förspel är denna mycket bättre. Kul leksak för att bryta slentrianen och få lite annat och hitta på på förspelet
 
Betyg 4 av 5
 
Par Man & Kvinna 40-50

Kul liten pryl. Vi var även med att testa de stora pärlorna de gillade vi att ha under akten, dessa små pärlor kändes inte lika mycket men under förspelet var den toppen! Mannen gilalde stimulansen starkt, men man måste använda glidmedel, mycket glidmedel annars försvinner effekten av den.
Testa den! Definitivt värt sitt pris och lite till

Betyg 5 av 5
 
Tack testpanelen, spridda skurar på recensionerna, kul, det visar verkligen att vi är olika.

Vi kan i alla fall konstatera att de stora pärlorna passar bäst vi penetration och de små pärlorna passar bäst vid förspel. De är dock så passa billiga att man kan testa båda.
Dessutom får ni 50% Rabatt från idag och hela vecka 18, så för endast 59:- kan ni införskaffa er ett eget pärlband.
Vi sänker även priset på de stora pärlorna om ni vill ha bägge (49:-)

Betyget då? 3,8 av 5, de stora pärlora fick 3,5, vill ni läsa dessa recensioner så hittar ni dem i bloggen
Det var allt för idag, njut av våren tills vi hörs igen
//Katja 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!