Köp- och leveransvillkor

Minimiorder
Vi har inget minsta ordervärde

 

Åldersgräns
På grund av de Varor vi säljer måste du vara 18 år för att handla från oss

 

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%.
 

Betalningsalternativ

- PaysonTyvärr har vi tagit bort detta betalningsalternativ, då Payson ändrat sina betalrutiner
 
- Klarna
Med Klarna Checkout har du möjlighet att betala med kort, internetbank, faktura eller delbetalning
 
- Förskottsbetalning
 Du förskottsbetalar via Swish 123 103 76 62. Vi skickar varorrna så for betalningen kommit oss tillhanda.
 
- Postförskott
Är tyvärr inte längre ett av våra alternativ då vi får tillbaka alldeles för många icke utlösa paket och detta blivit för stor kostnad för oss

 

Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 1-3 dagar.  Order lagda innan kl 14:00 skickas samma dag OM det är lager varor. Vi reserverar oss dock för att lagerindikeringarna kan vara felaktiga. Under högsäsong kan det ta längre tid.

 

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som postpaket eller brev, beror på storleken på din beställning

Vi skickar alltid med Diskret avsändare och diskret förpackning
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

Frakt
Vi har en enhets Frakt på 69:-, oavsett oder Värde. Vid ordervärde överstigande 500 kr bjuder vi på fraktkostnaden.

 

Reklamation och returrätt
Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador.  För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Orginalförpackning samt kvitto ska Alltid Returneras med Reklamation. Vi ansvarar inte för postens slarv om ni inte skickar sökbart. Är felet ett påvisat fabrikationsfel står vi för frakten, kontakta då oss för en retursedel är det förslitningsskador eller retur pga ånger, betalar du själv returfrakten.

 

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor) Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se. Vi ansvar inte för postens slarv om du skickar utan att det är sökbart och Du betalar själv returfrakten.

 

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna och våra portoutlägg.

Information om Bilder

Vi Reserverar oss för Tryckfel samt mot avvikelser i bildernas färg skala. Bilderna som förekommer är en hänvisning om hur produkten ser ut, ingen exakt avbildning

 

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

SMS-utskick
Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.