Erotikparty

Är du sugen på ett eget Erotikparty?!

Då har du kommit rätt!

Sugen på att göra något annorlunda på förfesten eller kanske bara känner för att umgås med vännerna på ett kul sätt? Piffa till möhippan lite eller kanske bjuda in till en parmiddag med annorlunda efterrätt?


Vi på Love Corner anordnar homeparty, sexparty, erotikparty, dildoparty, kryddparty, lustparty ….ja kalla det vad du vill.

Vi anordnar erotikpartyn för så väl tjejer, killar och par oavsett ålder och läggning.
Med många års erfarenhet i branschen så garanterar vi en helkväll med mycket fnitter, frågor och sexsnack.

Våra säljare har en gedigen utbildning för att kunna svara på era frågor och för att kunna presentera produkterna på bästa sätt och för att kunna hjälpa just dig att hitta det som passar dig bäst.

Vi kommer hem till er med ett urval produkter, allt från skämtartiklar, massageoljor, glidmedel och olika sorters sexleksaker, leksaker för både honom, henne och par, som alla får känna, klämma och smaka på.

Du som är vädinna får dessutom välja din egen gåva, inte från några förutbestämda stegar utan du väljer precis vad DU själv vill ha, baserad på säljsumman på partyt. Vi har dessutom bland de lägsta priserna i branchen, så jämför oss gärna med andra.

Vi har inget köptvång på våra partyn och oftast är de kostnadsfria. Undantaget är om ni är mindre än 7 personer (Om ni är par så vill vi att det är minst 5 par) då tar vi ut en avgift på 300:- om köpesumman understiger 3500:-.

Samma avgift har vi även på Möhippor och Överraskningsfester men då är avgiften 300:- oavsett säljsumma

 

Våra säljare kan ta ut en mindre ersättning för bensin, men detta får man alltid veta vid bokning

Vi håller partyn alla dagar i veckan, men blir fortare uppbokade under helgerna.

Skicka ett mail till party@lovecorner.se, med ditt namn och telefonummer så ringer vi upp dig snarast eller lämna in din INTRESSEANMÄLAN, obs den är inte bindande

Du kan även nå oss via telefon: 0732-156372

Du kan också läsa mera HÄR hur ett party går till och varför du ska välja just oss

 

Ordnar vi Sexparty på din ort?! Kolla HÄR