SATISFYER PRO PLUS VIBRATION SATISFYER PRO PLUS VIBRATION SATISFYER PRO PLUS VIBRATION SATISFYER PRO PLUS VIBRATION


Artikelnummer:
1500032

Satisfyer Pro Plus

Du som testat Satisfyer Pro 2 vet vad vi pratar om när vi säger att detta är något alldeles extra och när du tror att du prövat det bästa då överträffar de sig själva....

Du njuter av din Satisfyers tryckvågor, men du saknar kanske de sensuella vibrationerna hos en klassisk lay-on vibrator?

Den nya Satisfyer Pro Plus-vibrationen kombinerar de eftertraktade, stimulerande tryckvågorna med sensuella vibrationer, vilket ger dig en ojämförlig nöjesupplevelse!

En boomerang för varje tillfälle!

Designen av denna Satisfyer ser lite ut som en australisk boomerang - en gång i din hand så kommer den alltid att komma tillbaka till dig.

Tillverkad helt av silkeslen silikon.

Den mjuka silikonfästet omsluter din kärlekspärla, så att vågor av försiktigt och kraftfullt tryck leder dig till ren extas, medan de njutbara vibrationerna ger ökad stimulans för din vagina.

Liksom alla produkter i Satisfyer-familjen, erbjuder Pro Plus 11 intensitetsinställningar.

Den kraftfulla motorn ger dig 10 olika vibrationer.

Tryckvågorna och vibrationerna kan styras separat, vilket ger dig en omfattande njutningsupplevelse, komplett med den intensiva lyckliga avslutningen.

Letar du efter undervattensspänningar?

Tack vare sin vattentäta yta kan denna nöjesfamilj användas i duschen och badet och inbjuder dig att njuta av ett avslappnat kärleksbad.

Tryckvågorna aktiveras med på / av-knappen och kan justeras upp och ner med +/- knapparna enligt ditt humör.

Vibrationen styrs av en annan knapp, vilket betyder att du alltid kan njuta av de två funktionerna separat. Tack vare det integrerade uppladdningsbara batteriet kan Satisfyer Pro Plus enkelt laddas med den medföljande magnetiska USB-kabeln.

Det hudvänliga silikonhuvudet är ergonomiskt format, nära klitoris och omsluter det mycket försiktigt och exakt.

Huvudet är också utbytbart för enkel rengöring.

För den ultimata nöjesupplevelsen rekommenderar vi att du använder leksaken med ett vattenbaserat smörjmedel.

Satisfyer Pro Plus är utrustad med ett integrerat uppladdningsbart batteri, vilket ger miljövänlig laddning. Den magnetiska USB-laddningskabelnTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »