Vem är jag?

Så då, Nytt år och dags för ett nytt inlägg i Love Corners Blogg Tänkte jag skulle presentera mig så ni vet vem som sitter bakom tangenterna Katja heter jag, är en kvinna strax över 40, ja nästan mitt emellan 40 och 50 skulle man kanske kunna säga men åldern är ju bara en siffra Jag bor i Linköping med min sambo, två hemmavarande barn, två hundar och en katt. Har även två vuxna barn som flytt till eget boende I Mars 2005 började ja…

Blogg!!

Oj Oj Oj ...Aldrig trodde väl jag att jag skulle börja blogga Visst har jag ganska mycket att säga, ganska mycket att prata om, för prata det gillar jag Men att jag skulle göra det i skrift så här, det kunde jag nog aldrig drömma om Av vilken anledning ska jag blogga då, det kan man ju undra? Tänkte att min blogg skulle handla om Sex, ja kanske inte hela tiden men till största del Jag tänkte att jag skulle blogga om lite olika produkter, ge lite tips och trixs och f&ou…