Juli Erbjudande för Party

Under hela sommaren så kommer vi att erbjuda våra Värdinnor, Värdar och Gäster det där lilla Extra på partyna. Gäller så väl ett helt vanligt party som möhippor Olika erbjudanden under Juni, Juli & Augusti Vi kommer att presentera dem här, FB, Nyhetsmail och givetvis på patyna Julis Erbjudande för Våra Värdinnor/Värdar är: Erbjudande 1: Electric Blue Intimspray 50% Ordinarie Pris 179:- för våra värdinnor i Juli 89:-…

Juni Erbjudande för Party

Under hela sommaren så kommer vi att erbjuda våra Värdinnor, Värdar och Gäster det där lilla Extra på partyna. Gäller så väl ett helt vanligt party som möhippor Olika erbjudanden under Juni, Juli & Augusti Vi kommer att presentera dem här, FB, Nyhetsmail och givetvis på patyna Junis Erbjudande för Våra Värdinnor/Värdar är: Erbjudande 1: Pjur Woman 100ml med 50% Rabatt Ordinarie pris 219, för våra Värdinnor och v&…

Recension - Intimate Spray

Då ska vi köra recensionerna på Nature Calling- Intimate Spray Ledsen att det dröjde en dag extra, men den som väntar på nåt gott Intimate Spray är ett spray som kan användas både av tjejer och killar. Man sprayar det på önskat ställe för att öka blodgenomströmning och därmed öka känslan. Effekten kommer nästan direkt, inom 20-30 sekunder och kan sprayas på mer efterhand. Effekten håller i si…

Jelly Joy Recensioner

Då var det dags för testpanelens recensioner. Denna gång har de fått testa två produkter, dels en Stav och en känslighets spray som ger effekt på både tjejen och killen Staven heter Jelly Joy, det är en mjuk stav tillverkad i materialet PVC, mjuk PVC även kallad Jelly Staven har 10 olika funktioner, både pulseringar och vibrationer, styrs med en lätt knapptryckning i botten av staven. Den är vattentät för duschlekar Idag får ni recensionerna…

NatureCalling - Sex & Lust

Under de senaste veckorna så har det hänt en hel del på hemsidan Bland annat så har vi börjat arbeta med ett Svenskt företag som heter Nature Calling. De har sitt huvudsäte nere i Skåne, Ystad närmare bestämt. Nature Calling tillverkar intimkrämer, massageoljor, glidmedel och mycket annat som har med lust och kärlek att göra Dessa produkter i sig är ju inget nytt för oss, det har vi ju alltid arbetat med på ett eller annat sä…

Lil Rabbit Recension

Då avslutar vi Mars med Testpanelens recensioner. De har denna månaden testat en liten Vibrator. Den heter Lil Rabbit, har steglös vibration som styrs i botten och styrs med medföljande Knappcellsbatterier. Lil Rabbit är liten, endast 9 cm lång så göms lätt undan. Den ligger under kategorin Klitorisvibratorer, men som vi vill bevisa med testpanelen så är det ju att alla kan använda leksakerna oavsett vad du har för kön. Så denna vibrator har äve…

Godis på jobbet

Fördelen med och vara chef, eller det finns många fördelar men givetvis även nackdelar, men en fördel är att jag kan snaska godis på jobbet och jag äter godis med stil, inte vilket godis som helst.....Snoppar och tuttar förgyller vardagen vid skrivbordet och givetvis ett och annat kåtpiller, riktigt smaskiga med smak av lakrits. Kan slinka ner en och annan jordgubbssnopp också Så det får man väl ändå säga att det &a…

Möhippa

Idag är det dags för årets första möhippa. Det börjar tidigt i år, kulmen brukar vara maj/juni , men visst händer absolut andra tider på året också Dock är den ena möhippan inte den andra lik. Får ofta frågan vad man gör, vad man hittar på för bus med bruden. Men det kan man aldrig säga innan, det är bruden själv som lägger ribban En del har bett mig om att jag ska förnedra bruden på möhippan, vilket ja…

Latexallergi

Latexallergi är vanligare än man tror, var hundrade person har allergi mot Latex Latex är ett naturgummi som utvinns ur saften från ett Gummiträd, sen tillsätts olika kemikalier och vi får på så sätt Latex med olika egenskaper. Listan med produkter i vårt samhälle som innehåller latex kan göras lång och jag tänker bara koncentrera mig på Intimleksaker och kondomer. En allergiskreaktion från latex är klåda, rodnad och nässelu…

Onanera Mera!!

Igår skrev jag av mig lite när det gällde att använda leksaker eller inte Idag tänkte jag beröra ämnet Onani som jag snuddade lite på i gårdagens inlägg Onani är viktigare än man tror och det handlar inte heller här om att man inte blir tillfredsställd av sin partner eller får begränsat med sex…Jo visst absolut kan det va så, men inte i alla fall och inte alltid i ett förhållande. Är du singel så har du k…

Förutfattade meningar...

Åh jag blir så trött på alla dessa förutfattade meningar när det gäller intimleksaker så jag måste skriva av mig lite… Många tror att bara för att man använder en sexleksak så har man ett dåligt sexliv, jag skulle faktiskt vilja hävda att det kanske kan vara tvärtom Om du aldrig vågar testa något nytt i sängkammaren, gör samma sak vecka efter vecka efter vecka i 15-20 år…alltså hur kul är det? Ni sku…

Cleansing Gel / Rengöring

Då var det dags för recensionerna av Rengöringsmedlet Cleansing Gel Rengöring av intimleksaker är jätteviktig. Oftast är materialen porösa och rengörs de på fel sätt kommer det komma in bakterier som i sin tur ger svampinfektioner och andra små trevligheter Det enda material du får rengöra som du vill är Hårdplast och Metall, resterande material ska rengöras som följer: Du får aldrig använda tvål eller andra kemikalier som d…

WaterGlide

Så där då var det dags att presentera produkt nummer två som testpanelen testat Ett Vattenbaserat glidmedel, WaterGlide Anledningen till att de fått testa just ett vattenbaserat glidmedel är pga. leksakerna Du kan inte använda Siliconbaserat glidmedel till vissa leksaker så för att vara på den säkra sidan, använd alltid vattenbaserat Vattenbaserat passar till alla leksaker. Du ska dock ALLTID använda glidmedel till dina leksaker, för att förhöja effekt…

Bullet WaterProof

Äntligen kan jag stolt presentera våran Testpanel! Den är långt ifrån klar och komplett, fattas några kategorier, men det kommer. En sak i taget. De är nu i alla fall igång. Under en månadstid har nu testpanel frått testa 3 olika produkter. Dels ett Vibrerande ägg, Bullet WaterProof som har fått 4,5 i betyg av 5 möjliga, det ni! Dessa recensioner kan ni läsa nedan och ni får även en extra rabatt på ägget på 100:- om n…

Sexparty!

Jag lovade i mitt tidigare inlägg att jag skulle berätta vad ett s.k. Sexparty är. Det kan även kallas: Erotikparty, dildoparty, lustparty, kryddparty och ja det finns säker fler namn Samma sak är det iallafall. En del tror faktiskt fortfarande att man har sex på dessa partyn, jag vet tom en kvinna som ville gå lite tidigare från jobbet för att hinna men chefen förbjöd henne då hon skulle som han trodde lusta sig på ett sexparty . En del tror även att man pr…

Vem är jag?

Så då, Nytt år och dags för ett nytt inlägg i Love Corners Blogg Tänkte jag skulle presentera mig så ni vet vem som sitter bakom tangenterna Katja heter jag, är en kvinna strax över 40, ja nästan mitt emellan 40 och 50 skulle man kanske kunna säga men åldern är ju bara en siffra Jag bor i Linköping med min sambo, två hemmavarande barn, två hundar och en katt. Har även två vuxna barn som flytt till eget boende I Mars 2005 började ja…