Recensioner av Pearls Ring


Då var det dags för testpanelens recensioner av produkt två denna månad.


De har fått testa en sleevs, denna sleev är ganska stor och rekommendationen till användning är att man sätter den lite högre upp på snoppen eller staven för att känna mer mot slidmynningen

Skillnaden mellan just penisring och sleeves är att en penisring oftast sitter åt för att hålla tillbaka utlösningen medans en sleevs är till för att stimulera inte hålla tillbaka och sätts därför inte på roten utan högre upp.

Sen finns det förståss undantag även inom detta men oftast är det så

Pearl Ring är som sagt ganska stor och har lite större pärlor, vi har ytterligare en variant i sortimentet (Ultimate Stroker Beads) som med fördel används även som smek och lek vid förspel/onani.  
Tror minsann vi måste låta Testpanelen testa den också wink
Men vad tyckte de nu om denna?

 

Singel Tjej 40+

Som singel fick sleeven hamna på en stav.
Med glidmedel på stimulerar pärlorna ljumskar, klitoris och slidmynningen på ett finfint sätt när pärlorna rullas fram och tillbaka.
Ett perfekt förspel mellan mig och min stav ;)
Lätt att rengöra.
4 av 5 utifrån funktionen för stimulans

Betyg 4 av 5


 

Singel Tjej 40-

Denna gång hade jag en tillfällig sexpartner som ställde upp för Pearl Ring och både han och jag upplevde klumpighet. Jag visste inte riktigt hur jag skulle hålla fingrarna, på pärlorna eller emellan. Och ringen halkade gärna upp tack vare glidmedlet.
Killen upplevde totalt avsaknad av beröring och han tyckte att Pearl Ring var för trång och klumpig. Vi testade två gånger men en tredje gång ville han inte ställa upp på och då testade jag på Opus. Och det kändes bara konstigt.
 Väldigt främmande och väldigt ovant. En 2a av 5 för den är ändå en vacker uppfinning.

Betyg 2 av 5


 

Par Man & Kvinna 30-40

Innan vi använde denna så kände & kände vi. Den var "sladdrig" & tog en stund att reda ut.
Vid förspel behövdes en hel del glidmedel för att det skulle va skönt och behagligt för mannen.

Tyvärr passade inte denna produkten mannen då den hade en tendens att halka ner under penetration vilket ledde till onödigt skav på mig.
Däremot om man satte sleeven på en stav så var det en betydligt skönare känsla för mig.
Produkten får av oss båda 3/5.

Betyg 3 av 5


 

Par Man & Kvinna 20-30

Vi har testat liknande produkt tidigare, dock var denna mycket större. Först upplevde jag den klumpig och hård, mannen tyckte den satt åt lite.
Andra gången vi testade den använde jag mer glidmedel och då kom njutningen, då stimulerade de hårda kulorna på ett bra sätt.
Tredje gången det var dags att testa så testade vi den på en stav istället och WoW, Både vibration och kulor vilken grej

Så min rekommendation är på staven om mannen är ”för stor” då den klämmer åt på honom, kanske bättre med en mindre partner

Betyg 4 av 5


 

Par Man & Kvinna 40-50

Kul grej, verkligen. Vi testade den genom att smeka mannen på förspelet men det var sådär, den var klumpig och gav ingen större stimulans.
Sen testade vi den genom att bara sätta den på manen och då fick jag som kvinna verkligen känna pärlorna. Knep jag om pärlor, man vid orgasmen så förstärktes den maximalt. Den retade verkligen upp mynningen och startade något jag inte visste jag hade.
Testade även med en stav och fick samma orgasm som med mannen, kommer deffinitivt använda den igen, men inte som förspels grej utan under akten

Betyg 4 av 5


 
Tack Testpanelen!
Slutbetyg för Pearls Ring blev 3,5 av 5
 
Vill ni införskaffa er en alldeles egen Pearl Ring så har ni nu 50% Rabatt, fixat och klart, så fram till den 11/7 kostar den 49:-

Ha det gott så hörs vi snart igen

//Katja
 
 
 
 
 
 

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!